CORETAN LILY SI CHUBBY

Cinta bermula dengan senyuman, mekar dengan ciuman dan berakhir dengan tangisan.

Saturday, October 24, 2009

Selamat Pengantin Baru...

hehe ucapan diatas bukan untuk aku tetapi ditujukan khas buat kawan baikku merangkap kakak kesayanganku masa di kolej dulu-dulu...


kak ieza...lily ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU...semoga bahagia ke anak cucu-cicit-buyut-busut semut...ha kan tengok dah start merapu...hehehe...anyway...cantik kak ieza malam tu kaler tema kaler zahid gitu...


P/S: pandai kak ieza pilih suami...kacak gitu...he he he


sayangnyer malam tu tak sempat nak amik gambar lebih skit sebab kak ieza busy kan kan kan...tapi takpe kite paham...


ni lily upload gambar yang dapat snap malam tu...eeee malunyer kite paling chubby...uwwaaaa...




dari kiri - suami kak ieza (sorry tak ingat name) , kak ieza , si lily yang chubby & cik diera yang comey..

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home