CORETAN LILY SI CHUBBY

Cinta bermula dengan senyuman, mekar dengan ciuman dan berakhir dengan tangisan.

Tuesday, June 16, 2009

Legenda..

Legenda,satu nama yang menemukan aku dan dia...chewah jiwang plak...hehe..seronok dapat tengok kolej setelah hampir 5 tahun tak jenguk...tapi yang tak best nyer skang kat sana dah ramai awang hitam...tak bestnyer...pastu mak guard & pak guard pon 'cengeh' (btul ke ejaan ni bie?) semacam..



Legenda tak banyak beza dari dulu..tapi agak sunyi skit (tu yang aku rasa) sebab dulu aku tgk lagi happening..



berikut aku ader post gambar2 kat kolej dengan kawan-kawan ku...








0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home