CORETAN LILY SI CHUBBY

Cinta bermula dengan senyuman, mekar dengan ciuman dan berakhir dengan tangisan.

Monday, June 1, 2009

Aku yang pelupa

hik hik hik..tajuk diatas tu seolah2 me'warning' aku supaya sentiasa menjaga kesihatan dan kecerdasan otak aku ni...uwaaaa tak tau la kenapa semakin hari aku ni makin pelupa plak...sebenarnya dah baper kali aku bukak blog baru tapi selalu terlupa password la,terlupa nak post la...macam2..hik hik hik...rasenye2 aku nak gi jumpa doktor la..tapi aku takut bende2 yang berbau hospital ni..huhu..

ok la sampai cni dulu..sebab nak gi kelas ni nak pedajal student aku...Ok Kelas,Topik ari ni adalah 'Depreciation'

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home