CORETAN LILY SI CHUBBY

Cinta bermula dengan senyuman, mekar dengan ciuman dan berakhir dengan tangisan.

Wednesday, October 21, 2009

Sebagai Menghargai student2 ku yang gile2



Salam....harini student2 masih bercuti lagik...cuma cikgu-cikgi jerk yang dah start kije...ceh malazzz btul la nak kije ni...
erm diorang takde rase sunyik jerk kolej ni...kalo diorang ader plak kan haru biru kolej terutamanya aku le...yang ni kejar nak tau markah ni yang tu kejar nak tau markah tu...yang nun dok nak tanye macam mane buat bende...macam2 le gelagat diorang ni...


Skang ni aku tak nak bebel panjang2 cukup le aku membebel masa kat dlm kelas jerk...skang ni buat menghargai student2 ku yang kepala mereng cam cikgu die jugak aku post kan kat sini gelagat diorang bile disuruh posing kat depan kamera....




aik cikgu-cikgi pon tompang skaki...



Mr.Nahvin berbaju hitam : Eh Siti ko tengok Ms.Lily tu tengah layan perasaan..
Ms.Siti berbaju pink : ishk ko ni Nahvin..ko pi tengok Ms.Lily tengah skodeng aper tu?
Mr.Zuqny main pecet2 Handphone : Ya Allah..ko ampunkan la dose both of kawan ku ni...siang2 ari mengumpat jerk..XoXo...



ish ish ish...tulisan saper la kat blakang tu...macam cakar dinosour btul la...



Ha!! aiyok kantoi tengah melantaak dalam kelas...
P/S Ms Lily: Jage korang siap korang nanti..babab baru tau...!!!

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home