CORETAN LILY SI CHUBBY

Cinta bermula dengan senyuman, mekar dengan ciuman dan berakhir dengan tangisan.

Wednesday, February 24, 2010

I am Moving

Salam Blogger!!

Saya dah berpindah ke kediaman baru saya dialamat http://www.lilysichubby.blogspot.com/

reason saya berpindah adalah saya gatal tangan telah merosakkan belog lama saya punya setting...no longer ada layout die kuar template which is takde banyak pilihan..paham tak saya merepek aper ni??? hik hik hik..

actually saya dah ter revert setting template saya kepada classic template...tak boleh 'undo balik dah...uwaaa sebab tu saya moving to my new house (domain)

okay yer...yang sudah mempolo me...polo la me balik kat sini ya http://www.lilysichubby.blogspot.com/

..bye...tata titi tutu...

Salam 1 Malaysia!!

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home