CORETAN LILY SI CHUBBY

Cinta bermula dengan senyuman, mekar dengan ciuman dan berakhir dengan tangisan.

Wednesday, December 9, 2009

Minggu Busy gile nak mampus....

Aduhai...minggu ni rase macam nak terputus jerk jantung ku ini...

mana tak nyer...

ni la final week nak buat persiapan yang patut menjelang hari bersejarah tu nanti

aduhai...aduhai...isk mengeluh banyak sangat ni...

hehe...

dalam checklist persiapan ader lagi yang blom tick lagi sebab ader mase nak pi beli....

uwaaa...

tapi...yay!! baju nikah dah ciap....so sweet...hik hik hik

perasan sangat....

erm....next week monday dah nak fly back to land below the wind yang ku rinduuuu rinduuu kan...

no words can describe my feelin now...so i stop sampai cni dulu la...

will belog next time...

bye bye my belog...

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home