CORETAN LILY SI CHUBBY

Cinta bermula dengan senyuman, mekar dengan ciuman dan berakhir dengan tangisan.

Tuesday, December 1, 2009

Minggu sedey sudah abis bah...

Hip hip horray!!!

akhirnya minggu sedey ku sudah berakhir...

ha ni yang baru ader mood nak membelog ni..

macam mana aku nak mula ek..

takpe aku buat kronologi jer la

lagi pantas dan tuntas...

hak hak hak

19.11.2009

Tepat-tepat usia baby myVi ku 11 bulan

tapi pada pukul 9.00 pagi itu berlaku satu kejadian dimana,akibat ketaksuban Encik Izmi melihat-lihat paparan giant banner AVATAR,sambil menyanyi-nyanyi lagu yang aku tak tau lagu ape (Seperiti yang diceritakan oleh bakal adik iparku...Cik Eleena..yang berada ditempat kejadian).telah melanggar sebuah kereta Mercedez Benz yang berhenti di line 2 secara tiba2...

so...aper lagi...nasib si baby myVi ku jadik macam beginilah...



cian kan die...sakit ni...uwaaa...uwaaa..

tapi sekarang tidak sakit lagi...setelah dua minggu dia sudah pulih seperti biasa...

yahuuuuuuuuuuuu...sayang dia....

ok ...

skang time to jadik budak ilang akal sebelom kawen...

hehe...
















tamat...

Labels:

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home