CORETAN LILY SI CHUBBY

Cinta bermula dengan senyuman, mekar dengan ciuman dan berakhir dengan tangisan.

Thursday, December 3, 2009

Terseksa gelombang ke-2

ni yang geram ni..

ni yang rase nak nangis ni

ni yang rase cam nak .......... ni...

dah dah cukup kene sabar...sabar tu separuh dari iman bah.....

ya Allah berilah hamba mu ini kekuatan....

hik hik hik

okay!!! dah okay dah....

sebenarnya nak cakap yang sebelum ini dah abis terseksa sebab Mid Term exam paper dah abis mark....skang dah datang gelombang ke-2...FINAL EXAM PAPER...bertimbun nak mark...

erm...uwaaa...uwaaa...

dah la semester ni paling banyak subject kene ajar...eh 3 tu banyak ke?

hik hik hik

kalo campur ngan part time class...campur ngan LCCI subject memang banyak jugak la nak kene periksa.


di tambah lagi headache sebab dah dekat sangaaaaaaaaat nak kaweeennn...

ala emak kawen kan aku....ala emak kawen kan aku....

sobbb...sobbb..sobbb...

pasni dah kene tinggal kan status bujang aku...uwaaa...uwaaa..

encik jinggoat kenapa engkau nak rampas sumer itu dari aku....



huaaaa huaaa huaaaa..

hehe..

tak tau nak tulis aper lagi sebab perasaan aku yang bercampur baur sekarang ini...

alahai...


0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

Links to this post:

Create a Link

<< Home